Figyelem!

Azok a 10 éven felüli  iskolások, akik „unverbindliche Übung“-ként (bizonyítványba „Teilgenommen“ lesz beírva) vagy „Freigegenstand“-ként (jegyet kapnak egy márc.-május körül letett éves vizsga alapján) szeretnék a 2013/14-as tanévben a magyar nyelvet az iskolai bizonyítványukba beiratni, le kell adják a jelentkezési lapot júniusban vagy legkésőbb szeptemberben a saját iskolájuk titkárságán. Javasoljuk, hogy egy lepecsételt másolatot kérjenek bizonylatként.

Nyomtatvány letöltés

Függetlenül attól, hogy hol és miképp tanulják az iskolások a magyar nyelvet, kérjük, hogy a nyomtatványba a következő címet írják be: 1150 Wien, Bundessportakademie Auf der Schmelz 6. Ez a hivatali címe a bécsi „Stadtschulrat“ által kinevezett vizsgáztatónak, Dr Leber-Zs. Tóth Edinának.

Azok a felsős gimnazisták, akik magyarból, mint idegen nyelvből szeretnének vizsgázni (általában a 2. vagy 3. idegen nyelvként ajánljuk) az „Externistenreferat“-hoz jelentkezzenek. A lenti nyomtatványt kell kitölteniük és októberben a saját iskolájukban leadni. Ezt az iskola igazgatósága előzőleg jóvá kell hagyja.

Nyomtatvány letöltés

Reklámok
Kategória: Aktuális | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s