Jóga a mindennapokban

Kedves Jógázó, Érdeklődő!

A tradicionális Hatha jógát képviselem az Ajurvéda alapjaival és saját stílusommal ötvözve. Magam is szenvedélyes útkereső és felfedező vagyok. Célom, hogy a mindennapok végén átmozgasd testrészeid, feltöltődj új energiával, segítsek befelé fordulni és önmagadra figyelni, mindezt egy elfogadó közegben, ahol biztonságban el tudsz lazulni és gondolataidra, érzelmeidre, testérzeteidre tudsz összpontosítani, saját tempódban haladva.

A jóga a matracon kezdődik, azonban az igazi munka azon túl folytatódik. A jóga az átalakulásod, a változásod, valamint a belsőddel való kapcsolatfelvétel művészete. Ha Te is a saját utadra vágysz, légy kalandor, és a felfedezés nyitott gyermeki kíváncsiságával vágj bele a jóga általi utazásba, a legjobb tudásom szerint kísérlek az ösvényeden.

Minden jóga órának meghatározott alapszerkezete van, azonban szabadon variálható gyakorlatsorokkal összekötve a jelenlévők aktuális állapotának megfelelően alakítom. A fokozatosság elvét szem előtt tartva megismerkedünk a jóga alap ászanáival, az önmegfigyelés fontosságával, foglalkozunk továbbá légzőgyakorlatokkal, relaxációval, valamint a helyes táplálkozás alapelveivel.

Mit hozz magaddal?
Nyitott szíved és elméd, természetesen önmagad
Kényelmes öltözéket, jóga matracot, takarót

Jógaóra előtt 2-3 órával lehetőleg ne egyél!

Helyszín: A Bécsi Magyar Iskola nagyterme (1010 Schwedenplatz 2, 1. emelet, 9-es ajtó)

Időpont: Szerdánként 18.40 -20.10

Részvételi díj: kincsesláda jellegű – szabad hozzájárulás, tetszés szerint, amennyit gondolsz és amennyire értékeled az órát, és amit általa kaptál. Van egy rejtett jellemzője ennek a kincsesládának, méghozzá megsokszorozódva adja vissza a Te adományod az életed különböző területein.

Oktató: Szabados Silvia

Érdeklődni és jelentkezni telefonon a 0699 14149453 számon lehet

Reklámok