Óvoda

Az óvodai foglalkozásokon feladatunknak tekintjük a magyar nyelvi kifejezőkészség, a nyelvi kreativitás fejlesztését és a szókincs sokoldalú bővítését. Mindezt nyelvközpontú játékok, mondókák, dalok, mesék, mesejelenetek dramatizálása és bábozás segítségével érjük el. De ugyanennek a célnak a szolgálatába állítjuk a mozgásos játékokat, a rajzolást és a kézműves tevékenységeket is. Tematikánk a természethez, évszakokhoz, ünnepekhez kötődik, így a tapasztalat által jobban elmélyíthetjük az aktuális szókincset.

Szeretettel várunk minden kedves óvodást!

bogyo_es_baboca

Az óvodai foglalkozások időpontjai

Bécs: minden szombaton 10.00-12.00-ig

Baden: minden szerdán 16:15 – 17:45

Helyszín:  Bécsi Magyar iskola, 1010 Wien, Schwedenplatz 2/1/9;
Kids&co. ” Theater am Steg” 2500 Baden, Johannesgasse 14

Az óvoda pedagógusai:

Boronkai Gabriella, Szegi AnnaDobos Dorottya, Bajka Kinga Csengele, Marczis Krisztián, Szitás-Kissgyörgy Krisztina (Baden), Telenkó Éva (Baden)

Elérhetőség
gabocka420@gmail.com
tsipovits@yahoo.com
krisztinakissgyorgy@gmail.com

Facebook: Bécsi Magyar Óvoda BMI
Bécsi Magyar Óvoda BMI Baden

Az anyanyelvi oktatás és az óvoda költségeihez félévenként 100€ hozzájárulást kérünk a szülőktől (testvérek esetén 70€). Minden további támogatást és segítséget szívesen fogadunk.

Der Elternbeitrag beträgt für alle Ungarisch-Kurse und den Kindergarten € 100 pro Semester (für Geschwister € 70). Über weitere Spenden freuen sich die MitarbeiterInnen der Wiener Ungarischen Schule.

BMI Elternverein

IBAN: AT82 3200 0099 1164 4168

BIC: RLNWATWW